Napelem rendszer árak 6 kW-os teljesítmény esetén

Napelem rendszer árak 6 kW-os teljesítmény esetén

Bár egy napelemes rendszer nagyon sok szempontból hasznára válhat az embernek, nem szabad véka alá rejteni azt a tényt sem, hogy sajnos nem mindenkinek alkalmas az ingatlana egy ilyen fotovoltaikus rendszerhez.

Mindenekelőtt ezt a kérdéskört azért nagyon fontos tisztázni, mert bár maga a rendszer lehet, hogy kiépíthető, könnyen meglehet, hogy lesznek olyan befolyásoló tényezők, amelyek olyan nagy mértékben hatással lesznek a teljesítményre, hogy a megtérülés nagyon lassan, vagy egyáltalán nem fog bekövetkezni.

Egy napelemes rendszer teljesítményét többek között befolyásolhatja a tetőszerkezet kialakítása, a ház környezetében elhelyezkedő fák és oszlopok, de nagymértékben hatással lehet az épület tájolása vagy a tetők dőlésszöge is.

Természetesen nem kell aggódni, szakembereink egy előzetes helyszíni felmérés során minden tényezőt megvizsgálnak, hogy a lehető legjobb végeredményt biztosítsák a számodra.

Nagyon fontos a helyszíni felmérés a tökéletes végeredmény érdekében!

Ahogy a fentebbi bekezdésben is olvashattad, a helyszíni felmérés elengedhetetlen, hiszen látatlanban csak egy durva becslést lehet elkészíteni, a tényleges árajánlatot csak azután lehet adni, hogy minden eshetőséget megvizsgáltunk.

Egy 6 kW-os napelemes rendszer némileg már egy nagyobb, akár több fős családot is ki tud szolgálni és az sem okoz gondot, ha a jól megszokott elektronikus eszközök mellett már megjelenik egy-egy légkondicionáló, vagy egy nagyobb teljesítményű hűtő is.

Célunk, hogy olyan rendszert biztosítsunk a számodra, ami mérettől függetlenül mindössze 8-10 év alatt visszahozza az árát, utána pedig még hosszú évtizedekig élvezhesd a pozitív hatásait.

Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy ahány ház, annyi féle fogyasztási szokás, így a rendszer kialakításánál ezeket is érdemes figyelembe venni, illetve gondolva a jövőre, számításba venni azt is, hogy valószínűsíthetőleg még milyen mértékben növekedhet az átlagos áramfelhasználás.

Milyen árakkal kell számolni, egy 6 kW-os rendszer esetében?

Milyen árakkal kell számolni, egy 6 kW-os rendszer esetében?

Tehát Te is láthatod, hogy egy ilyen fotovoltaikus rendszert nagyon sok tényező befolyásolhat, éppen ezért nem lehet egy pontos árat megszabni rá előzetesen, csak hozzávetőleges becsült értéket.

A 6 kW-os napelemes rendszerek leginkább 2.200.000 és 2.600.000 forint között szoktak lenni.

Ez az összeg elsőre talán soknak tűnhet és természetes, hogy sokaknak nehézséget okozna egyben kifizetni.

Viszont van egy jó hírünk, manapság már nagyon sok pályázati lehetőség van egy ilyen rendszer beszerzésére, valamint, különböző állami támogatásokat is igénybe lehet venni, leginkább a kisgyerekes családok számára.

Mindemellett pedig ne feledd, egy ilyen rendszer több évtizedre szól, a villanyszámla pedig teljesen kikerül majd a hétköznapi gondolataid közül.

Nézz körül az oldalunkon, tud meg minél többet a napelemes rendszerekről, és válj Te is boldog napelem tulajdonossá és termeld magad az energiát!

Kérj Tőlünk árajánlatot, hogy minél hamarabb megkezdhessük a közös munkát!

Árajánlatkérés

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.
Visszahívás kérés
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.